Lovely Flash templates from TemplateMonster!

Customers’ testimonials

 • RomanC, 15.07.2014
  Отдыхали в июне с семьей, симпотичный отель с семейной отмосферой. Особо порадовали бассейн во дворе и замечатльная болгаркая кухня в ресторане, можем только посоветовать!
 • ALEKSEJ, 30.06.2015
  The building is completely renovate! The cleanes place I was in the last few days accross Bulgaria. Nice place ;)
 • Lili Petkova, 09.08.2013
  Почивах със семейството си през август 2013 г. в "Хеди". Останахме много доволни от всичко - стаята комфортна с голямо легло, храната вкусна и обслужването на ниво. Мястото е перфектно, на 5 минути от плажа,а когато неможе да се плува в морето- басейна винаги е на разположение! Това което ни предложиха като цена и качество беше най-добрият вариант. Тази година отиваме с приятели пак там!
 • Matthew, London, August.12th.
  Sunny weather, relaxed & friendly place. Holidays like I love it.
 • Olli von Berlin. 14.07.2012
  Hier konnte ich super entspannen!
 • Lady Alexandrova. 21.06.2012
  Моите комплименти към невероятния семеен хотел "ХЕДИ"!За втори път почивам там,а сега и с дъщеричката ми,която е на 10 месеца.Всичко в този малък рай е адски издържано.Хотелчето е буквално на 5 минути път пеша и до двата плажа.Стаите са подредени с вкус,винаги чисти,приятно охладени от климатиците и ухаещи на свежо.А кристално чистия басейн беше любимото място на малката ни принцеса и там прекарвахме почти целият си ден.Детето си играеше във водата,спеше следобедния си сън и обядваше любимите си супички.Кухнята е адси вкусна.Всичко е прясно,подходящо и за малки деца,поднесено с усмивка и на учудващо добри цени.А собсттвениците и персонала те пленяват с такава харизма,която не се забравя.Днес се прибрахме,а вече всичко там ни липсва.Догодина отново бих избрала "ХЕДИ",защото всичко и всички допринесоха за спокойствието и почивката на мен и моето семейство!